Nieuwbouwappartementen

met een prachtig uitzicht op de groene Dendervallei

Nieuwbouwappartementen

met een prachtig uitzicht op de groene Dendervallei

Nieuwbouwappartementen

met een prachtig uitzicht op de groene Dendervallei

Nieuwbouwappartementen

met een prachtig uitzicht op de groene Dendervallei

  • Geniet van een prachtig uitzicht op de groene Dendervallei.
  • Heb het altijd aangenaam warm door de ingebouwde vloerverwarming.
  • Kom tot rust in een groene omgeving op een boogscheut van de dorpskern. Ideaal gelegen voor pendelaars tussen Brussel - Gent.
  • Kies voor een energiezuinig appartement met zonnepanelen.
  • Werk jouw keuken af naar eigen voorkeur en budget.
  • Koop vandaag uw nieuwbouwappartement en verhuis al binnen enkele maanden. Haast instapklaar!

Laatste duplex

met 3 slaapkamers en privatieve tuin

Unieke duplex bel-etage

met 2 slaapkamers en ruime tuin

Appartementen met 2 slk

van 87m² tot 104m², met ruime terrassen
Vanaf € 286.000 + kosten
Contacteer ons

En zeer centraal

Vallei Houtkauter is de ideale uitvalsbasis. Je woont in de groene rand én vlakbij het centrum. Het is zeer goed verbonden met de E40, waardoor u zich in een mum van tijd naar elke grootstad kan verplaatsen. Elke dag opnieuw, komt u nadien met plezier terug thuis in uw landelijke oase van rust in Vallei Houtkauter.

10 min fietsen naar Liedekerke station
5 min wandelen naar de markt van Liedekerke
15 min autorijden naar Aalst en Ninove, 20 min naar Brussel en 40 min naar Gent

Vallei Houtkauter

Subliem uitzicht over de Dendervallei

Het sublieme uitzicht over de vallei van de Dender in combinatie met de zuid - oost oriëntatie van de straatgevel heeft geleid tot een zeer specifieke klustering van de units. De schakeling van drie appartementen per niveau maakte het mogelijk om van alle leefruimtes echte doorzonruimtes te maken. Deze weten aan de ene zijde een mooie warme lichtkleur op het Zuiden te vangen en aan de andere zijde het schitterende uitzicht over de groene vallei naar binnen te halen.

Contacteer ons

Ons uitgangspunt bij het ontwerp was uiteraard de leefruimtes het sublieme uitzicht op de groene vallei te geven maar zonder daarbij de warme lichtkleur die we vanaf de straatzijde kunnen opvangen te vergeten.

Pascal François, architect
Licht en luchtig karakter

Deze schakeling ligt ook aan de basis van het lichte en luchtige karakter van het geheel. De openingen tussen de clusters zorgen er aan de straatzijde voor dat het uitzicht naar het achterliggende landschap voor de passant mogelijk blijft en dat de site zich niet aan hem presenteert als één volledig gesloten wand. Het doorprikken en doorzicht geven is een belangrijke kwaliteit van dit ontwerp. Ook de materialiteit van het geheel zorgt voor een lichte, heel aangename uitstraling.

Grote glaspartijen, een zachte kleur voor de bakstenen gevels, een lichte kleur voor de terrassen in hout die zorgen voor de nodige warmte, ondersteunen de architectuur van het geheel. Hoewel het grootste belang werd gehecht aan de leefkwaliteit van de units en er dus vooral van binnenuit werd ontworpen, straalt het geheel aan de buitenzijde verfijning, degelijkheid en vooral klasse uit!

Contacteer ons
Wil je meer weten over dit nieuwbouwproject?
Contacteer ons

Vragen?
Contacteer ons